Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így bulizott a szüleink generációja



Nyakunkon a fesztiválszezon, jönnek a legnagyobb bulik és koncertek, úgyhogy itt az idő, hogy megnézzük, hogyan buliztak hasonló rendezvényeken a szüleink!

A város, amit visszafoglalt a természet

1978. június 17-edikén két long islandi gimnazista diák egy ajánlattal állt tanáruk elé: cserébe, hogy a tanár elfuvarozza őket Philadelphiába a JFK Stadionba, meghívják őt is élete első rock koncertjére, ahol 90 000 ember őrjöng majd a Rolling Stones legnagyobb slágereire.

Joseph_Szabo_08

0 Tovább

A város, amit visszafoglalt a természet



A nanningi fotós, Tang Yuhong egy csodálatos utazásra visz minket egy elhagyatott kínai halászvárosról készült képeivel. Így veszi vissza a természet a hatalmat az ember által épített dolgok felett.

Alienek a tenger mélyén

A város a Shengsi-szigeteken található a Jangce-folyó torkolata mellett. Bármit megadnánk, hogy egy kis hajóval leutazzunk a Jangcén és megnézzük ezeket az épületeket, tereket és utcákat magunknak.

0 Tovább

Alienek a tenger mélyén



A medúzák káprázatos Alienként jelennek meg Alexander Semenov képein. A tengerbiológus és víz alatti fotós jelenleg egy 3 éves utazáson vesz rész, amelynek célja, hogy körbejárja a világ óceánjait és felhívja a figyelmet erre a csodálatos fajra.

Régi fotók egy párizsi transznemű közösségről

Semenov is csatlakozott ahhoz a túdósokból álló csapathoz, amelyet Aquatilis Expedition-ként ismerünk, és akiknek célja, hogy felfedezzék a tenger mélyén található állatvilágot. A csoport kifejezetten érdekelt a rejtélyes medúzák életét feltáró tanulmányok készítésében.

underwater-jellyfish-alexander-semenov-aquatis-30

0 Tovább

Régi fotók egy párizsi transznemű közösségről



1959 decemberében a párizsi Place Pigalle egy minden évben megtartott karneválján a nagy, színes forgatagban pillantotta meg először Christen Strömholm svéd fotós a transznemű nőkből álló közösséget, amely aztán éveken keresztül magába szippantotta, és amelyet fényképein keresztül dokumentált is.

Portrék egy ikertalálkozóról

Kilenc évig maradt ott Párizsban és a történetét a Les amies de Place Blanche című monográfiájában mesélte el, ami mára gyűjtői elemmé vált.

Stromholm_09

2 Tovább

Portrék egy ikertalálkozóról



Amikor a new yorki fotós, Lisa Wiltse először hallott a Twins Days fesztiválról, azonnal tudta, hogy nem hagyhatja ki, hogy elmenjen az ohiói Twinsburgba és készítsen pár felvételt a fesztivál résztvevőiről.

Bűnöző nők portréi a 20. század elejéről

A világ legnépszerűbb, évente megtartott iker, hármas, négyes, sőt, ötösiker fesztiváljaként az esemény több ezer embert vonz, rengetegen látogatnak el, akik egy kis szórakozásra, sportra vágynak.

Lisa_Wiltse_198553

0 Tovább

HTML


Reblog