Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Japán kincsek a lábak alatt



Miközben járjuk az utcákat, végezzük a dolgunkat, ritkán figyelünk arra, mi van a lábunk alatt. Pedig érdemes, Japánban például lélegzetelállító csatornafedél designokra bukkanhatunk!

Lenyűgöző külsejű gombák

Fabien Ufunk fotós legutóbbi japán utazása során arra lett figyelmes, hogy minden egyes városban másképpen vannak díszítve a csatornafedelek. És nem is akárhogyan! Tokiótól Hirosimáig, Kawagoetól Nagoyán át Osakáig csodálatos remekműveket tettek a járókelől lábai alá. Nézzék csak!

0 Tovább

Lenyűgöző külsejű gombák



Gombás rizottó, juhtúróval töltött gombafej, rántott gomba, gombapörkölt... Valahogy ennyi jut eszünkbe a gombákról, no meg Ásóka és a körömbetegségek. Pedig!

Látott már mókust esernyővel?

A gombák csodálatos élőlények, számtalan formában és színben találhatóak meg a világon. Az ő ünneplésükre írtak ki korábban egy pályázatot, amire bárki beküldhette képeit az egyik online magazinnak. Nekik köszönhetően egy hihetetlen gyönyörű világ tárul elénk.

mushroom-photography-171__880

0 Tovább

Látott már mókust esernyővel?



Max Ellis londoni fotós legújabb mániája, hogy esernyőt ad egy mókus kezébe és megörökíti, ami ezután történik. Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy miniatűr tárgyakat ad mókusoknak.

"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj"

Korábban fotózott már mókust tökkel és más eszközökkel, de - ahogy meséli - most igazán nehéz volt "rávenni" a mókust, hogy az esőben pózoljon neki egy mini esernyővel a kezében. Ahhoz, hogy a dolog tökéletesen működjön, napraforgó maggal csábítgatta az állatot és mogyoróvajjal kente be az esernyőt.

squirrel-umbrella-rain-squirrelisimo-max-ellis-5

0 Tovább

"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj"



Alfred F. Jones egy pilóta, aki a levegőből fotózza a világot. Szerencsére a blogján közzéteszi a fotókat, így lehetőségünk nyílik arra, hogy olyat lássunk, amilyet eddig soha.

Sztárok, akik leszarták Cannes-t

Hihetetlen képek a világ legnagyobb városairól és legszebb, leghíresebb helyeiről egészen más szemszögből, mint ahogy eddig megszokta. Lapozzon és nézze meg mindet galériánkban!

1 Tovább

Sztárok, akik leszarták Cannes-t



Épp most tarolta le a kritikusokat a magyar Saul fia Cannes-ban, aminek apropóján kicsit utánanéztünk, milyen is Cannes azoknak a sztároknak, akiket nem a luxus érdekel elsősorban.

Étel - tökéletes kocka formában

Szóval amíg a média a vörös szőnyegen billegő sztárokra figyel, addig nézzünk vissza a filmtörténelemben és tisztelegjünk azok előtt, akik Cannes-t azért szeretik, ami: a tengerpartért, a beszélgetésekért és a pihenésért gyönyörű tájain.

redford

0 Tovább

HTML


Reblog