Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bűnöző nők portréi a 20. század elejéről



Íme egy fantasztikus válogatás pár 20. század eleji női bűnöző rabosító fényképeiből, amelyekből mostanában tartott kiállítást a Sydney Living Múzeum.

Ilyenek leszünk öregen

Ezek a fotók nem csak abban segítenek, hogy megtörjük az előítéleteinket azzal kapcsolatban, milyeneknek gondoljuk a "bűnözőket", de a korabeli stílust és divatot is fantasztikusan dokumentálják az utókornak.

3 Tovább

Ilyenek leszünk öregen



Anastasia Potter fotósnak egy napon a 101 éves modellje azt mondta, hogy csak akkor fotózhatja le őt, ha nem lesz felismerhető a képen. A fotós azóta beleszeretett az idős korú alanyok részleteinek megörökítésébe.

2015 legjobb utazási fotói

Anastasia projektjének a neve Centenarians, hiszen 100 év fölötti emberekről készít nagyon intim és meghitt felvételeket. A tovább gombra kattintva megnézhetnek pár csodálatos képet a munkáiból.

Anatasia_Pottinger_02

3 Tovább

2015 legjobb utazási fotói



Még tart a National Geographic 27. Utazási Fotóversenye, amelyre június 30-ig lehet nevezni a munkákat. Addig is íme 10 csodálatos kép, amelyek már a versenyre érkeztek.

Prostituáltak, akik éppen kuncsaftra várnak

Amatőr és profi fotósok is nevezhetnek a magazin versenyére, amelynek kategóriái a következők: Utazási portrék (Travel Portraits), Külső helyszínek (Outdoor Scenes), A hely érzete (Sense of Place) és Spontán pillanatok (Spontaneous Moments).

13

0 Tovább

Prostituáltak, akik éppen kuncsaftra várnak



Txema Salvans spanyol fotós a The waiting game című fotósorozatában azt mutatja meg, hogyan várakoznak a kuncsaftokra a prostituáltak Spanyolország déli, tengerparti városainak peremkerületeiben.

Itt él együtt 40 000 szerzetes és apáca Kínában

Több mint hat éve fotózza az örömlányokat úgy, hogy az őket körülvevő tájakkal együtt tökéletes kompozíciót kapunk. Kevésbé hangsúlyosak a képein az emberalakok, inkább az érzést, a magányt és az ürességet, kiégést igyekezett átadni képein keresztül a művész, érzésünk szerint elég sikeresen.

Txema Salvans

3 Tovább

Itt él együtt 40 000 szerzetes és apáca Kínában



Kevés csodálatosabb hely létezik a Földön, mint a Kínában található Sêrtar, ahol a világ legnagyobb buddhista iskoláját, a Larung Gar Buddhista Akadémiát találjuk.

Japán kincsek a lábak alatt

Az akadémiát 1980-ban alapították, és mára a városkában 40 000 szerzetes és apáca lakik, akik együtt élnek a tibetiekkel és igyekeznek megszokni a környék sajátosságait, miközben elmélyülnek a buddhista tanulmányaikban.

3 Tovább

HTML


Reblog