Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek a fák mindenkinél öregebbek



Az elmúlt 14 évben a San Francisco-i fotós, Beth Moon körbeutazta a világot, hogy megtalálja a legöregebb és legcsodálatosabb fákat és megörökítse szépségüket fényképein keresztül.

A történelem ikonikus fotói John Malkovich-csal

Két nagyon ritka fajt is sikerült dokumentálnia: a madagaszkári "fejjel lefele fát" és a socotrai "sárkányvér fát". "A Föld legnagyobb és legidősebb termtményeiként, azt hiszem, hogy ezekre a szimbolikus fákra talán kicsit jobban odafigyelnek majd, főképp, hogy a figyelmünk egyre inkább arra összpontosul, hogy jobb lehetőségeket találjunk a környezetünkkel való együttélésre."

beth moon2

0 Tovább

A történelem ikonikus fotói John Malkovich-csal



A Malkovich, Malkovich, Malkovich: Tisztelgés a fotózás mestereinek projektben a legendás portréfotós Sandro Miller régi barátjával, John Malkovich-csak dolgozott együtt, hogy reprodukálja napjaink ikonikus fotóit.

Látott már falevélből készült szobrot? Most fog!

Miller 120 portrét készített összesen, ezekből láthatnak most egy válogatást galériánkban. Olyan legendákat formáz meg rajtuk Malkovich, mint Marilyn Monroe, Salvador Dali vagy éppen Alfred Hitchcock. Az ötlet egyébként 2 évvel ezelőtt született meg a fotósban, amikor észrevette, hogy a színész nagyon emékeztet Truman Capote-ra. Végül két üveg bor után, és számtalan ötlettől felpörögve a Malkovich kérdés nélkül mondott igent a sorozatra.

Sandro_Miller_06

0 Tovább

Látott már falevélből készült szobrot? Most fog!



Az ősszel lehulló száraz falevelekre eddig csak úgy gondoltunk, mint nyűgre, amit el kell takarítani. Susanna Bauer azonban egészen máshogy közelíti meg őket.

Csodálatos buszmegálló dekorációk Fehéroroszországból

Képzeljék el, milyen nehéz lehet elszáradt falevelekkel dolgozni. Egy véletlen mozdulat is elég ahhoz, hogy apró kis darabokra hulljanak, ennek ellenére Bauer könnyedén képes kedvére összevarrni, foltozni, vagdosni őket!

leaf-2

0 Tovább

Csodálatos buszmegálló dekorációk Fehéroroszországból



Alexandra Soldatova minszki fotós, aki eredetileg matematika szakon végzett, de aztán átnyergelt a fotózásra. Az egyik szenvedélye a fehérorosz társadalom mindennapjainak dokumetálása.

A 70-es évek férfi divatjának legnagyobb tévedései

"It must be beautiful" a projekt neve, amelyben ezeket a csodálatos buszmegálló designokat örökítette meg. Szépnek kell lennie, ezt jelenti a cím, ami arra utal, hogy a fehérorosz emberekben ott van egy díszítési kényszer, hogy mindent valahogy színessé, széppé és tökéletessé varázsoljanak, olykor azokat a dolgokat is, amelyek egyáltalán nem igénylik ezt.

0 Tovább

A 70-es évek férfi divatjának legnagyobb tévedései



Olyan, mintha a 70-es évek egy másik bolygón játszódott volna. Legalábbis az alábbi férfi divatmagazinok képei alapján nem hihetünk mást, ez nem az a világ, ahol ma élünk.

Így bulizott a szüleink generációja

A 70-es években a poliészter és kötött cuccok jöttek divatba, az előbbi azért, mert nem kellett vasalni, az utóbbi a fene tudja, hogy miért. Nézze meg galériánkban az övvel egybekötött pulcsikat, a poliészter férfi bodykat és még egyéb hasonló ízlésficamot, korabeli környezetben. Garantáltan nem fog tudni aludni!

1970s Men’s Fashion

3 Tovább

HTML


Reblog