Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Apokaliptikus képek a Glastonbury után



Valószínűleg mindannyian voltunk már fesztiválokon, és sokan közülünk talán azt is megtapasztalták már, milyen sátorral végig tolni egy egész hetet.

Végtelen cukiság - kutyák az irodában

Az alábbi fotósorozat azt mutatja be, amit mi nem láthatunk: a kiégett, elfáradt embereket a fesztivál utolsó reggelén és a koszt és mocskot, amit hagynak maguk után. Ezeken a képeken már nyoma sincs őrült jókedvnek és bulikának, csak a pőre valóság van, a másnap, a fejfájás, az üresség. Nézzék csak meg.

1 Tovább

Végtelen cukiság - kutyák az irodában 



Tudta, hogy pénteken volt a nemzetközi Vidd a kutyádat a munkahelyedre nap? Lekésett róla? Nem baj, nézze meg fotókon, hogy érezték magukat a blökik!

Ezeket műtik ki belőlünk az orvosok

Ahogy az emberek is különfélék a munkahelyeken, úgy a kutyák is egészen másképpen viselkednek. Van, aki komolyan veszi, vannak, akik azonnal átveszik a főnök szerepét, és vannak, akik nagyon elfáradnak a kimerítő munkában.

0 Tovább

Ezeket műtik ki belőlünk az orvosok



Nem szeretjük a betegségeket. Nem szeretünk szembenézni velük, és amit a leginkább nem szeretünk, megnézni testünk azon részeit, amelyek a betegséget okozták, vagy amelyeket a betegség eredményeként eltávolítottak belőlünk.

Designer ruhák felhőből és épületekből

Maija Tammi "Eltávolítottak" fotósorozatában azonban szembesít minket azzal, mik azok, amik egy-egy műtét során kikerülnek a testünkből. A sorozat ezeket a dolgokat, daganatokat, darabokat, olykor testrészeket egyfajta csendéletként mutatja be a nézőknek. A fotós terve az volt, hogy a leggyakoribb betegségek okozóit és következményeit örökíti meg pár perccel a műtét után.

4 Tovább

Designer ruhák felhőből és épületekből



Shamekh Bluwi egy építész- és divatillusztrátor a jordániai Ammanból, aki csodálatos, papírból kivágott modelleken keresztül készít ruhaterveket, amelyek végül olyanokká válnak, mint a háttér, ami elé tartja őket.

Így is lehet dubajozni!

Amellett, hogy ezek a kis ötletek csodálatosan vannak megrajzolva és önmagukban is szépek, akár tökéletes isnpirációkká válhatnak a jövő divattervezőinek, hiszen bármi elé is tartják őket, láthatják, mi az, ami igazán jól mutat ruhaként, milyen minta megy jól egy szoknyára vagy milyen színek passzolnak egy koktélruha esetén.

0 Tovább

Így is lehet dubajozni!



A földön állva, a sivatag közepén egyszerűen lélegzetelállító Dubai felhőkarcolóinak látványa. De ha a levegőből nézzük ezeket a felhőkön áthatoló, csodálatos épületeket, még lenyűgözőbbek.

Ezek a fák mindenkinél öregebbek

Daniel Cheong fotós a "Dubai-i köd" elnevezésű sorozatában felmászott az épületek tetejére és olyan helyeket keresett, ahonnan fotózva tökéletesen meg tudja mutatni a ködön átkandikáló felhőkarcolók tetejét. A fotós a Digital Blending technikát használta, ami annyit jelent, hogy a többszörös exponálást manuláisan keverte, míg el nem érte a legdinamikusabb eredményt.

daniel cheong

0 Tovább

HTML


Reblog