Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Étel - tökéletes kocka formában



A legunalmasabb zöldség, gyümölcs vagy hús is izgalmassá válik, ha egy kicsit másképp teszik elénk, mint megszoktuk. Például, ha egyforma kockákat csinálnak belőlük!

Kínai családok minden értéke egy fotón

A holland DeVolkskrant újság felkérésére készítette el egy művész páros az alábbi kockákat a lap ételfotó számához. Lernert és Sander 98 darab 2,5 centiméteres oldalú kockákat készített - többek között lazacból, dinnyéből, paradicsomból, káposztából, húsból, kukoricából és még megannyi finomságból.

cube food II

0 Tovább

Kínai családok minden értéke egy fotón



Ma Hongjie egy kínai fotós, aki 11 évet töltött el azzal, hogy dokumentálja a kínai családokat minden vagyontárgyukkal Kína legkülönbözőbb területein.

Így néznek ki ma az egykor volt Playboy nyuszik

A képeket a fotós egy kínai és angol nyelven írott albumban adja ki, amely a hónap végén kerül a boltokba A kínai emberek családi értékei címmel.

china-belongings-5.jpg

1 Tovább

Így néznek ki ma az egykor volt Playboy nyuszik



Az alábbi fotók a volt Playboy nyuszik találkozóján készültek, Las Vegasban, mert hogy ilyen is van. Nézzék meg, ma milyenek azok a nők, akik százezrek példaképei voltak!

Viselje kedvenc desszertjét a fülében!

A fotókhoz nem nyúltak, így azok őszintén árulkodnak a modellek koráról és mutatják meg továbbra is megkérdőjelezhetetlen szépségüket. A megörökített nők testbeszéde azonban többet is elárul róluk: erősek, szépek, törékenyek, provokatívak és minden, ami ezek között van.

5 Tovább

Viselje kedvenc desszertjét a fülében!



Ezeket a csodálatos édességeket sajnos nem eheti meg, viszont viselheti őket a fülében, a nyakában vagy akár a karján is. A jó hír, hogy tőlük biztosan nem hízik el!

Hihetetlen: az állat és a táj, ahol él - egy képen

Katarzyna Korporowicz a Koko With Love márka tervezője, csodálatos, aprócska ékszereket tervez. A Bounty-tól a jégkrémig, a donuttól a Milka csoki kockáig mindenféle finomságot elkészít, hogy mi feldíszíthessük magunkat velük. A polimer agyagból készült ékszereket ugyanúgy sütőben sütik, mint a legfinomabb süteményeket, úgyhogy akár Önök is készíthetnek ilyen cukiságokat otthon.

0 Tovább

Hihetetlen: az állat és a táj, ahol él - egy képen



Andreas Lie egy vizuális művész, aki a norvégiai Bergenben él. Egy csodálatos módját találta meg annak, hogy megmutassa a világnak a tájat, amely meghatározza életét.

Életre kelt a tarot kártya a gettóban

A fotóin kettős expozíciót alkalmaz, vagyis két képet fotóz egymásra: az állatot és a tájat, ahol él. Bergen egyébként Norvégia partjainál, fjordok között, 7 hét darab erdős heggyel körülölelve helyezkedik el, itt élnek ezek a csodálatos állatok, akiket a fotóin mutat be nekünk.

0 Tovább

HTML


Reblog