Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Festmények kávéból a terítőn



Giulia Bernardelli Instagram fiókjában olyan posztokat láthatunk, amelyeken kávéból, kávéval festett képek szerepelnek, csodálatosan szép kávéscsészék társaságában. A fehér vászon az asztalterítő, a kávé a festék az a művész ujja az ecset.

Az állatoknál egy dolog lenyűgözőbb: rengeteg állat!

Mesefilmek jelenetei, híres, ikonikus arcok és hétköznapjainkban gyakran látott jelenetek - ezeket kelti életre Bernardelli a terítő-vásznon kávéből, nem is akármilyen sikerrel. Nézegesse meg a képeket, és a következő kávézása már Önnek is sokkal izgalmasabb lesz!

0 Tovább

Az állatoknál egy dolog lenyűgözőbb: rengeteg állat!



A tömeg egyszerre lehet félelmetes és gyönyörű. Az alábbi képeken csodálatos állatokat láthatnak nagy csoportokban, lenyűgöző színek és dinamikák, fantasztikus fotókon.

Indítsa a hetet zavarbaejtően üldögélő macskákkal!

Vannak, akik vándorolnak, de vannak akik csak nagy létszámú csoportokban szeretnek éldegélni - egy a fontos, lenyűgözőek. Hihetetlen színek, hihetetlen vonalak, fantasztikus élőlények. Nézze meg őket a tovább gombra kattintva!

0 Tovább

Indítsa a hetet zavarbaejtően üldögélő macskákkal!



A hétfő mindig rossz, a macskák viszont mindig jók. Ha valamit, ezt már régen megtanultuk. Így tehát egyetlen egy ötletünk van arra, hogyan dobjuk fel a kánikulában a hét első munkanapját: nézegessen zavarbaejtő pózban üldögélő macskákat! Ugye, hogy sokkal jobb?

De hogy alszanak a kenguruk? Hát így!

Íme tehát jó sok furcsán üldögélő macska, Ön csak dőljön hátra és kapcsoljon ki mindent pár percre, engedje el az emailjeit és a telefonokat, a színpadon a világ legfurcsább lényei: a macskák.

1 Tovább

De hogy alszanak a kenguruk? Hát így!



Mi lehet cukibb, mint egy amúgy is nagyon cuki kenguru, aki éppen az igazak álmát alussza? Semmi! A következő fotósorozat alvó kengurukról készült, készüljenek fel a nagyon szerethető tartalomra!

Emberi portrék állatokról

Az alábbi képek ausztrál kengurukról készültek a napközbeni sziesztájukon. Ezek az állatok leginkább reggel és késő este aktívak, napközben pont azt csinálják, amiket itt most láthatnak, mert nem tudnak nagyon mit kezdeni az extrém meleggel.

0 Tovább

Emberi portrék állatokról



Vincent Musi a National Geographic fotósaként ledolgozott évek alatt egyetlen dolgot biztosan megtanult: "Nem mondhatod meg egy állatnak, hogy azt csinálja, amit te akarsz."

Apokaliptikus képek a Glastonbury után

A fotós évek óta állatokat fényképez, ráadásul valahogy úgy sikerül elkapnia őket, hogy egy-egy igazán erős, szinte már emberi kifejezést ragad meg belőlük, ami igazán elgondolkoztathatja a nézőt: mi is a különbség ember és állat között?

0 Tovább

HTML


Reblog