Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döbbenetes portrék állatokról



Állatokat fotózni nem egyszerű, főleg akkor nem, ha portrét készít az ember. Egyrészt nehéz velük dolgozni, mert nem feltétlenül csinálják azt, amire instruálja őket a fotós, másrészt olyan sok képet láttunk már állatokról, hogy nem könnyű megmutatni őket úgy, ahogy eddig más nem tette.

A biblia részletei emberi testen

Tim Flach brit fotósnak azonban ez így együtt sikerült. A fotós régóta foglalkozik a témával, és nem titkolt szándéka, hogy az állatok emberi gesztusait igyekszik megörökíteni. Az egyik mostani edinburghi kiállításának fantasztikus protréit nézhetik most meg, amelyeken a fenti szándék tökéletesen megvalósul.

0 Tovább

A biblia részletei emberi testen



Az izraeli művész Ronit Bigal bibliai szövegeket festett emberi testre a Body Scripture II sorozatában. Bigal az emberi formák kontúrjait alkalmazta, úgy képzelve el a testet, mint egy absztrakt tájképet. Kínai tust alkalmazott és héber nyelven írta a részleteket a testre.

Nézzen másképp a fedél nélkül élőkre!

Csodálatos az a kialakult intim kontextus, amelyet kapott így a szöveg. A művész ránk bízza, hogy kitaláljuk, az egyes szövegrészek véletlenül, vagy tudatosan kerültek az egyes testrészekre. Ezekből a fotókból - nem véletlenül - sokszor ki sem derül, milyen testrész az, amit Bigal papírként használ.

2 Tovább

Nézzen másképp a fedél nélkül élőkre!



Aaron Draper kaliforniai homelesseket fotóz, fantasztikus, színes világba helyezve őket, úgy mutatva meg személyiségüket, amilyenek. "Underexposed" című sorozata hiánypótló és csodálatos, minden klisétől mentes.

Hordjon ön is brokkoli estélyit!

"Steinbeck volt rám hatással és arra, ahogyan a világot látom," meséli Draper a honlapján. A fotós szeretné, ha a hajléktalanokra emberként néznének, ezért is indította el projektjét. Amerikában 2014-ben 578,424 hajléktalant számoltak, közülük 177,373-an olyan életkörülmények között éltek, amelyek nem javasoltak emberek számára. Itthon is elindult egy otthontalanokat bemutató kezdeményezés, bár sokkal inkább az egyes emberek történetével foglalkozik, ha még nem ismeritek a Homeless of Budapestet, kövessétek őket a Facebookon!

0 Tovább

Hordjon ön is brokkoli estélyit!



Bár Gretchen Roehrs már nem gyermek, továbbra is jól elszórakoztatja magát és minket is, mégpedig azzal, hogy élelmiszerekkel készít kreatív ruhakombinációkat. Instagram oldalán nap mint nap posztolja legújabb ötleteit, és sokszor egészen hordhatónak tűnnek a kompozíciók.

Már megint macskák, ráadásul mosolyognak!

Csak azt sajnáljuk, hogy nem létezik még ember méretű banán vagy nincs olyan kelkáposzta, aminek egy leveléből kijönne egész egész szoknya, ugyanis ezek az ötletek isteniek! Egyelőre nem tudjuk eldönteni, melyik a kedvencünk, de az biztos, hogy mindegyik szuperhelyes!

0 Tovább

Már megint macskák, ráadásul mosolyognak!



Szeretnénk ezt a hetet jól indítani, hétfő ide vagy oda, legalább pár percig vonatkoztassunk el a hétkezdő nap kellemetlenségeitől. Jöjjenek a mosolygó macskák, akik biztosan eltüntetik a fejünkből pár percre a gondokat.

Festmények kávéból a terítőn

A lapozás után semmi más nem vár Önre, csak cuki macskák, akik mosolyognak. Vagy ha nem is mosolyognak, egészen úgy néznek ki, mintha mosolyognának. Semmi több, pont annyi, amennyit ígér. A tökéletes hétfői tartalom!

0 Tovább

HTML


Reblog