Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jegesmedvék, akik virágmezőn lazáznak



Elég ritkán láthatunk jegesmedvéket a havas, sarki környezetükön kívül, de az alábbi fotók azt bizonyítják, hogy nyáron sem unatkoznak ezek a csodálatos állatok: egy kanadai fotós, Dennis Fast megörökítette, ahogy egy hatalmas virágmezőn játszadoznak.

Szívmelengető: barátság ember és disznók között

A fotók Kanada északi részén, Hudson Bay-ben készültek. Mi nem tudunk betelni velük, egyszerűen elképesztően cukik a medvék, talán most először látjuk őket színek között. Annyira elengedték magukat és olyan békések, hogy szívünk szerint mi is egy ilyen pink virágos réten heverésznénk ma egész nap!

0 Tovább

Szívmelengető:  barátság ember és disznók között



A malacok nem csak okosak, de cukik is. A bizonyíték erre egy kagawai fotós, Toshiteru Yamaji projektje, amelyben egy átalagos japán farmer és 1200 disznója mindennapjait mutatja meg a világnak. A fotókból egy könyv is készült, amely Pigs and Papa, vagyis Disznók és Papa címen jelent meg.

Futurisztikus hajszárítók a múltból

Otchant, a disznótenyésztőt Yamaji 10 éven keresztül fotózta, aki egyébként teljesen amatőr, korábban mezőgazdasággal foglalkozott. Az alábbi képeket elnézegetve, kicsit irígyeljük Otchant azért a boldogságért, ami tükröződik a szemében, és a disznókat is, akikkel a farmer úgy néz ki, többet foglalkozik, mint egyes családokban az emberek foglalkoznak a szeretteikkel.

0 Tovább

Futurisztikus hajszárítók a múltból



A hajszárító feltalálása előtt a nők és a férfiak gyakran illesztettek tömlőket a porszívók végéhez, hogy azzal szárítsák a hajukat. Aztán 1890-ben, a francia stylist, Alexandre-Ferdinand Godefroy kidolgozott egy tervet, amelyben egy gáztűzhelyhez kapcsolt egy "fejfedőt" és ezt az egészet egy üléshez rögzítette.

Fotók egy kínai játékkészítő gyárból

Godefroy hajszárítója széles körben nagy sikert aratott, kisebb változtatásokkal világszerte elterjedt a fodrászatokban. Az első szabadalmaztatott kézi hajszárító bár 1911-ben látott napvilágot, sokáig nem használták szívesen, mert nehéz volt, és baromi forró levegő fújt, ezért egészen a 70-es évekig előszeretettel jártak a szalonokba hajat mosni és szárítani a nők és férfiak. Nézzék meg a korabeli képeket a fantasztikus hajszárítókról!

2 Tovább

Fotók egy kínai játékkészítő gyárból



20 000 játékkal fedte be a galéria falát Michael Wolf fotós, elkészítve ezzel következő kiállítása megkapó millőjét, amelyben egy kínai játékgyár mindennapjait mutatja be fotóin keresztül.

Sérült katonák magabiztos, szexi fotói

A "Real Toy Story", vagyis valódi Toy Story című kiállítás bemutatja, hogyan készülnek azok a játékok, amelyekkel az európai és amerikai gyerekek játszanak, hogy néz ki egy játékgyár, amely többmillió játékot készít egy évben, és milyenek azok az emberek, akik ezeket a játékokat az első mozdulattól az utolsóig összeállítják.

0 Tovább

Sérült katonák magabiztos, szexi fotói



Michael Stokes egy kaliforniai fotós, aki új projektjében háborús veteránok portréit készíti el. Nem is akárhogy, ugyanis alanyainak művégtagokkal rendelkező embereket választott, hogy megmutassa, ők is ugyanolyan vonzók, mint mások, és hogy az önbizalom és a büszkeség teszi ellenállhatatlanná az embert.

Döbbenetes portrék állatokról

A projekt Alex Minsky tengerésszel indult, akinek a lába egy afganisztáni robbantás után lett amputálva. Miután Minsky megmutatta, milyen hagvétellel készülnek el ezek a fotók, további sérült veterán katonák jelentkeztek Stokes-nál, így készíthette el a fotós "Always Loyal", vagyis Örökké hű című könyvét.

0 Tovább

HTML


Reblog