Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rohamosztagosok szabadságon



Jorge Pérez Higuera "The other side" vagyis A másik oldal című sorozatában a Halálcsillag rohamosztagosainak hétköznapjait képzelte el és örökítette meg.

India festett elefántjai

Azzal, hogy a kitalált karaktereket mindennapi szituációkba helyezte, kicsit furcsa, humoros eredményt ért el, de a legkülönösebb mégis azt felfedezni, hogy a filmek hatására bizonyos karakterekre és hősökre soha sem gondolunk úgy, mint átlagemberekre, egy átlagos életben, átlagos napokon.

0 Tovább

India festett elefántjai



Minden évben megrendezik az indiai Jaipur városában az Elefánt Fesztivált. Ilyenkor az állatokat beöltöztetik, ékszerekkel díszítik és csodálatos "sminket" is kapnak, hogy így járják be a város utcáit.

A lány, aki kutyája orrát fotózza

A fesztiválon az állatok nem csak felvonulnak, de versenyeznek is és elefánt pólót is játszanak. Charles Freger, a The Guardian fotósa Rajasthanba utazott, hogy megörökítse a különleges esemény főszereplőit, a fantasztikusan kifestett elefántokat.

0 Tovább

A lány, aki kutyája orrát fotózza



Gabi egy német amatőr fotós, aki egyszerűen annyira beleszeretett kutyája orrába, hogy elkezdte fotózni azt. Rengeteg képet csinált már róla, és meglepő, de annyira szépek ezek a felvételek, hogy most mi is megmutatjuk őket.

Gazdik, akik utánozzák kutyáik arckifejezéseit

Egy dologban megegyezhetünk: akinek van háziállata, az minden apró kis részét imádja. Van, aki a fülekért bolondul, van, aki a tappancsoktól esik transzba - nos, Gabi a labradora orrába szeretett bele. Mali egy barátságos, kedves kutya, aki kifejezetten türelmes és szeretetteljes más állatokkal, és nagyon fotógén az orra.

0 Tovább

Gazdik, akik utánozzák kutyáik arckifejezéseit



Azt már tudjuk, hogy egy idő után minden kutya kicsit hasonlítani kezd a gazdájához, vagy fordítva. Most azonban egy olyan fotósorozatra bukkantunk, ahol a gazdik direkt próbálnak olyan arcokat vágni, amilyen a kedvencüké, és hihetetlen jól szórakoztunk!

Vigyázat! Cukiságözön alvó panda kölykökkel!

Önnek van kutyája? Ön is észrevette, hogy gyakran nagyon emberi arckifejezések tűnnek fel a pofiján? Próbálta már utánozni? Ha nem, akkor itt az idő, merítsen ihletet az alábbi képekből és álljon neki elkészíteni a fotókat, nem is sejti, milyen érdekes eredmény születik majd!

1 Tovább

Vigyázat! Cukiságözön alvó panda kölykökkel!



Nézze meg ezeket az elképesztően cuki, gyönyörű panda kölyköket. De most komolyan. Hagyjon abba mindent, amit éppen csinál és nézze meg őket. Azonnal könnyebbé és szebbé válik az élete. Csak nézze meg a képeket.

Jegesmedvék, akik virágmezőn lazáznak

Tíz imádnivaló újszülött pandát mutatott be múlt pénteken a China Conversation and Research Center for the Ciant Panda (CCRCGP). Ebben az évben eddig 21 óriáspanda született náluk, ami hatalmas rekordnak számít. Az alábbi képeken megcsodálhatja az újszülött pandákat és más pandakölyköket is, és előre szólunk, ha nincs egyedül, figyelmeztesse a munkatársait, mert az ilyen mennyiségű cukiság furcsa hangokat csalogat elő az emberből!

0 Tovább

HTML


Reblog