Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A norvég fjordok egy kajakból



Tomasz Furmanek, egy amatőr kajakos és fotós, aki 3 éve kezdett el fotózni a kajakjából. A célja, hogy megörökítse a norvég fjordok és tavak szépségét és egyensúlyát, és motiválja az embereket arra, hogy ellátogassanak azokra a tájakra, amiket fényképez. Nos, minket felcsigázott!

Így repülnek a kutyák

0 Tovább

Így repülnek a kutyák



Jó, nem tudnak repülni a kutyák, de azt Julia Christe-nek köszönhetően tudjuk, hogyan néznek ki a levegőben. A fotós egyik sorozatában ugyanis akkor fotózta le őket, amikor a levegőben "tartózkodtak".

Képek egy meghallgatásról fekete macskáknak

Az nem derül ki, hogyan kerültek oda, valószínűleg feldobták őket, vagy talán egy trambulin segítségével sikerült ezeket a fotókat elkészíteni, de talán mindegy is. A lényeg, hogy elképesztő szépek a mozdulataik, a szőrük hullámzása és némelyiknek az arckifejezése is. Íme a projekt képei!

0 Tovább

Képek egy meghallgatásról fekete macskáknak



Ismerik a mondást, hogy balszerencsét hoz, ha átmegy előttünk egy fekete macska az utcán? Nos, nagy valószínűséggel, akik babonásak, és éppen az alábbi helyszínen jártak 1961-ben, Hollywoodban, elég rossz pillanatokat éltek át!

Vertikális panorámafotók templomok belsejéből

Merthogy 1961-ben egy fekete macska castingot tartottak Hollywoodban, ahova szerencsénkre a Life Magazin fotósa is ellátogatott. A meghallgatásra annyi jelentkező érkezett, hogy el sem tudjuk képzelni, milyen lehetett ott macskaként - de nyílván nagyon nem kellemes. Nézze meg a tovább gombra kattintva a képeket!

0 Tovább

Vertikális panorámafotók templomok belsejéből



A vertikális templomok Richard Silver fotós csodálatos sorozata, amelyben a világ számos gyönyörű templomának belsejét mutatja be egy-egy vertikális panorámafotón keresztül. Minden egyes kép felhívja a figyelmet a kiemelkedő építészeti bravúrokra.

Pszichedelikus építmények ételből

A szépségesen dokumentált látvány önmagában is lenyűgöző, de még azt is lehetővé teszi, hogy egy az egyben megfigyelhessük az egyes templomok részleteit, azokat az apróságokat, amelyeket a hyelszínen nehéz lenne kiszúrni. A fotós 6-10 képet használt egy-egy felvétel elkészítéséhez, amiket úgy rakott össze, mintha a templom középpontjában állva néznénk körbe. Ráadásul a sorozat képei között megtalálható a budapesti Mátyás templom is!

0 Tovább

Pszichedelikus építmények ételből



Sam Kaplan fotós egy olyan sorozatot készített, ami egyszerre indítja be a gyomrunkat és könnyezteti meg a szemünket: hétköznapi ételekből pszichedelikus formákat épített.

Rohamosztagosok szabadságon

A fotós különféle sütiket, cukrokat, teasüteményeket és szendvicseket használt a piramisok és gödrök létrehozásához. Ezeket az ehető finomságokat a színük és formájuk alapján katonás sorrendben állította egymás mellé, hogy létrehozza az építményeket.

0 Tovább

HTML


Reblog