Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Talált bőröndök egy pszichiátriáról



Amikor 1995-ben a New York-i Finger Lakes körzetben található Willard Pszichiátriai Központ bezárta ajtajait, az egyik munkaerő csodálatos felfedezést tett.

Drámai képek a rézbányászok életéről

A tetőtérben bukkant rá 400 darab elhagyott bőröndre, amelyben olyan betegek legfontosabb dolgai, mesterségük kellékei voltak, akik soha többé nem hagyták el az intézetet. Jon Crispin fotós 2011-ben kezdte el dokumentálni ezt a gyűjteményt, amellyel betekintést enged azoknak az embereknek az életébe, akik nagy része soha sem került ki a pszichiátriáról.

Dmytre Z was a prolific artists.

0 Tovább

Drámai képek a rézbányászok életéről



A mostanában bemutatott, az észak jávai Kawah Ijenben dolgozó bányászok életét dokumentáló fotósorozatot megdöbbentő élmény végignézni.

Nézzen más szemmel arra, amit megeszik

Több száz bányász indul el minden nap az Indonéziában található Kawah Ijenbe, hogy az ördög aranyát kibányássza az ott található bányából. Minden nap 4500 métert kell mászniuk, majd 1500 métert ereszkedniük egy kráterbe, ahol elvégzik a konkrét munkát. A kráterben füst és meleg van, a körülmények iszonyatosak. A fotókat egy Rómában élő művész, Luca Catalano Gonzaga készítette, amikor 10 napot töltött a bányászok társaságában.

3 Tovább

Nézzen más szemmel arra, amit megeszik



David Schwen a minimalizmus nagy szerelmese, aki főként mindennapi eszközökön, tárgyakon keresztül mutatja be művészetét, és az eredmény olyan csodálatos, hogy már szinte fáj.

Sportoljon Ön is Marilyn Monroe-val!

Schwen legfrisebb "How to" sorozata tökéletes példája a munkásságának: az egyik olnine oldal számára jól ismert szendvicseket és ebédeket szedett szét összetevőire, majd fotózta le őket immáron egy klasszikus tálcán összerendezve.

0 Tovább

Sportoljon Ön is Marilyn Monroe-val!



Az internet csodás dolog, az ember néha például belefuthat nagyon ritka fotókba, amelyeken a világ egyik legcsodáltabb színésznője és ikonja, Marilyn Monroe mutatja be edzési szokásait.

Marilyn és az edzésmódszere 1952-ben lett megörökítve Philippe Halsman által, aki a LIFE magazinnak készítette a sorozatot. Több száz felvétel készült Marilyn olcsó, kétszobás los-angelesi apartmanjában, de csak egyet használtak a magazin címlapjára közülük.

0 Tovább

Csodálatos drótszobrok az emberi testről



Észre sem fogja venni a hideg és merev drótokat, amint megnézi Richard Stainthorp csodálatos munkáit. A művész az emberi formákat mutatja meg - kizárólag drótokat és fémeket használva.

Mintha táncosokat, mozgásban lévő embereket fotózna a szobrász, olyan részletességgel és tökéletes technikával készíti szobrait. Szinte fel sem tűnik, hogy drótokat látunk, elfelejtjük az anyag hideg és kemény struktúráját.

0 Tovább

HTML


Reblog