Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Életre kelt a tarot kártya a gettóban



Lenyűgöző a fotósok kreativitása. Amikor már azt hiszed, mindent láttál és nem lehet új dolgokkal meglepni, akkor olyan képekkel találkozol, amelyektől eldobod az agyadat.

Kakast ilyen szépnek még nem látott!

Ez történt velünk a Gettó Tarot koncepciót látva is. Alice Smeets fotós pár haitii művésszel karöltve lefotózta a klasszikus tarot kártya lapjait modern környezetben és az eredmény csodálatos. A gettó és a művészi elképzelések valahogy tökéletesen hozzák azt a misztikus közeget, amely a tarot sajátja. Kattintsanak a galériáért!

The Ghetto Tarot by Alice Smeets on 500px

0 Tovább

Kakast ilyen szépnek még nem látott!



A Szingapúrban alkotó fotós, Ernest Goh hihetetlen állatfotókat készít, a napokban jelent meg egy könyve, amelyben megcsodálhatjuk őket.

Kutyák csuromvizesen és szárazon

Mostani munkájának középpontjában a kakasok is csirkék állnak. A Malajziában megtalálható legkülönbözőbb színű és mintázatú csirkék és kakasok meglepően gyönyörűek Goh képein, nézze meg galériánkban Ön is.

0 Tovább

Kutyák csuromvizesen és szárazon



Mindannyian másképp nézünk ki, mikor kijövünk a zuhany alól, de a kutyákhoz képest ez semmi! Az állatfotós Serena Hodson legutóbbi projektjében ezt mutatja meg nekünk.

Macskák, akik kisajátították a babaházat

A Dry Dog Wet Dog elnevezésű projektben a legkülönfélébb fajtájú kutyákat láthatjuk vizesen és aztán szépen belőtt "frizurával". A hosszúszőrű egyedeknél tapasztalható az igazán nagy változás, de iszonyú cukik a rövidszőrű négylábúak is.

0 Tovább

Macskák, akik kisajátították a babaházat



Oké, az a nevük, hogy babaház, de ki mondja, hogy csak Barbie és Ken lakhat bennük?

Cuki nagymama + cuki cica = tökéletesség

Ilyen az, amikor a macskák uralmuk alá vonják a babaházakat, egy furcsa világ, amelyben minden kiscica egyfajta szuperméretű lénnyé változik.

0 Tovább

Cuki nagymama + cuki cica = tökéletesség



Kilenc éve egy japán fotós, Miyoko Ihara nekivágott egy csodálatos projektnek és elkezdte megörökíteni egy nagymama és egy érdekes szemű macska kapcsolatát.

Talált bőröndök egy pszichiátriáról

A fotós nagymamája, Misao egy napon talált egy macskát a földje egyik kis épületében és azóta nem nagyon töltötték külön az időt. A cicát Fukumarunak nevezte el, ami Fuku isten, a szerencse istene és a maru, vagyis körforgás kifejezésből, egyfajta jó szerencsét jövendől, remélve, hogy minden a legnagyobb rendben lesz a cica életében ezután.

0 Tovább

HTML


Reblog