Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az állatoknál egy dolog lenyűgözőbb: rengeteg állat!



A tömeg egyszerre lehet félelmetes és gyönyörű. Az alábbi képeken csodálatos állatokat láthatnak nagy csoportokban, lenyűgöző színek és dinamikák, fantasztikus fotókon.

Indítsa a hetet zavarbaejtően üldögélő macskákkal!

Vannak, akik vándorolnak, de vannak akik csak nagy létszámú csoportokban szeretnek éldegélni - egy a fontos, lenyűgözőek. Hihetetlen színek, hihetetlen vonalak, fantasztikus élőlények. Nézze meg őket a tovább gombra kattintva!

0 Tovább

Indítsa a hetet zavarbaejtően üldögélő macskákkal!



A hétfő mindig rossz, a macskák viszont mindig jók. Ha valamit, ezt már régen megtanultuk. Így tehát egyetlen egy ötletünk van arra, hogyan dobjuk fel a kánikulában a hét első munkanapját: nézegessen zavarbaejtő pózban üldögélő macskákat! Ugye, hogy sokkal jobb?

De hogy alszanak a kenguruk? Hát így!

Íme tehát jó sok furcsán üldögélő macska, Ön csak dőljön hátra és kapcsoljon ki mindent pár percre, engedje el az emailjeit és a telefonokat, a színpadon a világ legfurcsább lényei: a macskák.

1 Tovább

Emberi portrék állatokról



Vincent Musi a National Geographic fotósaként ledolgozott évek alatt egyetlen dolgot biztosan megtanult: "Nem mondhatod meg egy állatnak, hogy azt csinálja, amit te akarsz."

Apokaliptikus képek a Glastonbury után

A fotós évek óta állatokat fényképez, ráadásul valahogy úgy sikerül elkapnia őket, hogy egy-egy igazán erős, szinte már emberi kifejezést ragad meg belőlük, ami igazán elgondolkoztathatja a nézőt: mi is a különbség ember és állat között?

0 Tovább

Végtelen cukiság - kutyák az irodában 



Tudta, hogy pénteken volt a nemzetközi Vidd a kutyádat a munkahelyedre nap? Lekésett róla? Nem baj, nézze meg fotókon, hogy érezték magukat a blökik!

Ezeket műtik ki belőlünk az orvosok

Ahogy az emberek is különfélék a munkahelyeken, úgy a kutyák is egészen másképpen viselkednek. Van, aki komolyan veszi, vannak, akik azonnal átveszik a főnök szerepét, és vannak, akik nagyon elfáradnak a kimerítő munkában.

0 Tovább

Ezeket műtik ki belőlünk az orvosok



Nem szeretjük a betegségeket. Nem szeretünk szembenézni velük, és amit a leginkább nem szeretünk, megnézni testünk azon részeit, amelyek a betegséget okozták, vagy amelyeket a betegség eredményeként eltávolítottak belőlünk.

Designer ruhák felhőből és épületekből

Maija Tammi "Eltávolítottak" fotósorozatában azonban szembesít minket azzal, mik azok, amik egy-egy műtét során kikerülnek a testünkből. A sorozat ezeket a dolgokat, daganatokat, darabokat, olykor testrészeket egyfajta csendéletként mutatja be a nézőknek. A fotós terve az volt, hogy a leggyakoribb betegségek okozóit és következményeit örökíti meg pár perccel a műtét után.

4 Tovább

HTML


Reblog