Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gazdik, akik utánozzák kutyáik arckifejezéseit



Azt már tudjuk, hogy egy idő után minden kutya kicsit hasonlítani kezd a gazdájához, vagy fordítva. Most azonban egy olyan fotósorozatra bukkantunk, ahol a gazdik direkt próbálnak olyan arcokat vágni, amilyen a kedvencüké, és hihetetlen jól szórakoztunk!

Vigyázat! Cukiságözön alvó panda kölykökkel!

Önnek van kutyája? Ön is észrevette, hogy gyakran nagyon emberi arckifejezések tűnnek fel a pofiján? Próbálta már utánozni? Ha nem, akkor itt az idő, merítsen ihletet az alábbi képekből és álljon neki elkészíteni a fotókat, nem is sejti, milyen érdekes eredmény születik majd!

1 Tovább

Vigyázat! Cukiságözön alvó panda kölykökkel!



Nézze meg ezeket az elképesztően cuki, gyönyörű panda kölyköket. De most komolyan. Hagyjon abba mindent, amit éppen csinál és nézze meg őket. Azonnal könnyebbé és szebbé válik az élete. Csak nézze meg a képeket.

Jegesmedvék, akik virágmezőn lazáznak

Tíz imádnivaló újszülött pandát mutatott be múlt pénteken a China Conversation and Research Center for the Ciant Panda (CCRCGP). Ebben az évben eddig 21 óriáspanda született náluk, ami hatalmas rekordnak számít. Az alábbi képeken megcsodálhatja az újszülött pandákat és más pandakölyköket is, és előre szólunk, ha nincs egyedül, figyelmeztesse a munkatársait, mert az ilyen mennyiségű cukiság furcsa hangokat csalogat elő az emberből!

0 Tovább

Jegesmedvék, akik virágmezőn lazáznak



Elég ritkán láthatunk jegesmedvéket a havas, sarki környezetükön kívül, de az alábbi fotók azt bizonyítják, hogy nyáron sem unatkoznak ezek a csodálatos állatok: egy kanadai fotós, Dennis Fast megörökítette, ahogy egy hatalmas virágmezőn játszadoznak.

Szívmelengető: barátság ember és disznók között

A fotók Kanada északi részén, Hudson Bay-ben készültek. Mi nem tudunk betelni velük, egyszerűen elképesztően cukik a medvék, talán most először látjuk őket színek között. Annyira elengedték magukat és olyan békések, hogy szívünk szerint mi is egy ilyen pink virágos réten heverésznénk ma egész nap!

0 Tovább

Futurisztikus hajszárítók a múltból



A hajszárító feltalálása előtt a nők és a férfiak gyakran illesztettek tömlőket a porszívók végéhez, hogy azzal szárítsák a hajukat. Aztán 1890-ben, a francia stylist, Alexandre-Ferdinand Godefroy kidolgozott egy tervet, amelyben egy gáztűzhelyhez kapcsolt egy "fejfedőt" és ezt az egészet egy üléshez rögzítette.

Fotók egy kínai játékkészítő gyárból

Godefroy hajszárítója széles körben nagy sikert aratott, kisebb változtatásokkal világszerte elterjedt a fodrászatokban. Az első szabadalmaztatott kézi hajszárító bár 1911-ben látott napvilágot, sokáig nem használták szívesen, mert nehéz volt, és baromi forró levegő fújt, ezért egészen a 70-es évekig előszeretettel jártak a szalonokba hajat mosni és szárítani a nők és férfiak. Nézzék meg a korabeli képeket a fantasztikus hajszárítókról!

2 Tovább

Sérült katonák magabiztos, szexi fotói



Michael Stokes egy kaliforniai fotós, aki új projektjében háborús veteránok portréit készíti el. Nem is akárhogy, ugyanis alanyainak művégtagokkal rendelkező embereket választott, hogy megmutassa, ők is ugyanolyan vonzók, mint mások, és hogy az önbizalom és a büszkeség teszi ellenállhatatlanná az embert.

Döbbenetes portrék állatokról

A projekt Alex Minsky tengerésszel indult, akinek a lába egy afganisztáni robbantás után lett amputálva. Miután Minsky megmutatta, milyen hagvétellel készülnek el ezek a fotók, további sérült veterán katonák jelentkeztek Stokes-nál, így készíthette el a fotós "Always Loyal", vagyis Örökké hű című könyvét.

0 Tovább

HTML


Reblog