Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Designer ruhák felhőből és épületekből



Shamekh Bluwi egy építész- és divatillusztrátor a jordániai Ammanból, aki csodálatos, papírból kivágott modelleken keresztül készít ruhaterveket, amelyek végül olyanokká válnak, mint a háttér, ami elé tartja őket.

Így is lehet dubajozni!

Amellett, hogy ezek a kis ötletek csodálatosan vannak megrajzolva és önmagukban is szépek, akár tökéletes isnpirációkká válhatnak a jövő divattervezőinek, hiszen bármi elé is tartják őket, láthatják, mi az, ami igazán jól mutat ruhaként, milyen minta megy jól egy szoknyára vagy milyen színek passzolnak egy koktélruha esetén.

0 Tovább

Így is lehet dubajozni!



A földön állva, a sivatag közepén egyszerűen lélegzetelállító Dubai felhőkarcolóinak látványa. De ha a levegőből nézzük ezeket a felhőkön áthatoló, csodálatos épületeket, még lenyűgözőbbek.

Ezek a fák mindenkinél öregebbek

Daniel Cheong fotós a "Dubai-i köd" elnevezésű sorozatában felmászott az épületek tetejére és olyan helyeket keresett, ahonnan fotózva tökéletesen meg tudja mutatni a ködön átkandikáló felhőkarcolók tetejét. A fotós a Digital Blending technikát használta, ami annyit jelent, hogy a többszörös exponálást manuláisan keverte, míg el nem érte a legdinamikusabb eredményt.

daniel cheong

0 Tovább

A történelem ikonikus fotói John Malkovich-csal



A Malkovich, Malkovich, Malkovich: Tisztelgés a fotózás mestereinek projektben a legendás portréfotós Sandro Miller régi barátjával, John Malkovich-csak dolgozott együtt, hogy reprodukálja napjaink ikonikus fotóit.

Látott már falevélből készült szobrot? Most fog!

Miller 120 portrét készített összesen, ezekből láthatnak most egy válogatást galériánkban. Olyan legendákat formáz meg rajtuk Malkovich, mint Marilyn Monroe, Salvador Dali vagy éppen Alfred Hitchcock. Az ötlet egyébként 2 évvel ezelőtt született meg a fotósban, amikor észrevette, hogy a színész nagyon emékeztet Truman Capote-ra. Végül két üveg bor után, és számtalan ötlettől felpörögve a Malkovich kérdés nélkül mondott igent a sorozatra.

Sandro_Miller_06

0 Tovább

Csodálatos buszmegálló dekorációk Fehéroroszországból



Alexandra Soldatova minszki fotós, aki eredetileg matematika szakon végzett, de aztán átnyergelt a fotózásra. Az egyik szenvedélye a fehérorosz társadalom mindennapjainak dokumetálása.

A 70-es évek férfi divatjának legnagyobb tévedései

"It must be beautiful" a projekt neve, amelyben ezeket a csodálatos buszmegálló designokat örökítette meg. Szépnek kell lennie, ezt jelenti a cím, ami arra utal, hogy a fehérorosz emberekben ott van egy díszítési kényszer, hogy mindent valahogy színessé, széppé és tökéletessé varázsoljanak, olykor azokat a dolgokat is, amelyek egyáltalán nem igénylik ezt.

0 Tovább

A 70-es évek férfi divatjának legnagyobb tévedései



Olyan, mintha a 70-es évek egy másik bolygón játszódott volna. Legalábbis az alábbi férfi divatmagazinok képei alapján nem hihetünk mást, ez nem az a világ, ahol ma élünk.

Így bulizott a szüleink generációja

A 70-es években a poliészter és kötött cuccok jöttek divatba, az előbbi azért, mert nem kellett vasalni, az utóbbi a fene tudja, hogy miért. Nézze meg galériánkban az övvel egybekötött pulcsikat, a poliészter férfi bodykat és még egyéb hasonló ízlésficamot, korabeli környezetben. Garantáltan nem fog tudni aludni!

1970s Men’s Fashion

3 Tovább

HTML


Reblog