Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így néznek ki ma az egykor volt Playboy nyuszik



Az alábbi fotók a volt Playboy nyuszik találkozóján készültek, Las Vegasban, mert hogy ilyen is van. Nézzék meg, ma milyenek azok a nők, akik százezrek példaképei voltak!

Viselje kedvenc desszertjét a fülében!

A fotókhoz nem nyúltak, így azok őszintén árulkodnak a modellek koráról és mutatják meg továbbra is megkérdőjelezhetetlen szépségüket. A megörökített nők testbeszéde azonban többet is elárul róluk: erősek, szépek, törékenyek, provokatívak és minden, ami ezek között van.

5 Tovább

Hihetetlen: az állat és a táj, ahol él - egy képen



Andreas Lie egy vizuális művész, aki a norvégiai Bergenben él. Egy csodálatos módját találta meg annak, hogy megmutassa a világnak a tájat, amely meghatározza életét.

Életre kelt a tarot kártya a gettóban

A fotóin kettős expozíciót alkalmaz, vagyis két képet fotóz egymásra: az állatot és a tájat, ahol él. Bergen egyébként Norvégia partjainál, fjordok között, 7 hét darab erdős heggyel körülölelve helyezkedik el, itt élnek ezek a csodálatos állatok, akiket a fotóin mutat be nekünk.

0 Tovább

Kutyák csuromvizesen és szárazon



Mindannyian másképp nézünk ki, mikor kijövünk a zuhany alól, de a kutyákhoz képest ez semmi! Az állatfotós Serena Hodson legutóbbi projektjében ezt mutatja meg nekünk.

Macskák, akik kisajátították a babaházat

A Dry Dog Wet Dog elnevezésű projektben a legkülönfélébb fajtájú kutyákat láthatjuk vizesen és aztán szépen belőtt "frizurával". A hosszúszőrű egyedeknél tapasztalható az igazán nagy változás, de iszonyú cukik a rövidszőrű négylábúak is.

0 Tovább

Macskák, akik kisajátították a babaházat



Oké, az a nevük, hogy babaház, de ki mondja, hogy csak Barbie és Ken lakhat bennük?

Cuki nagymama + cuki cica = tökéletesség

Ilyen az, amikor a macskák uralmuk alá vonják a babaházakat, egy furcsa világ, amelyben minden kiscica egyfajta szuperméretű lénnyé változik.

0 Tovább

Talált bőröndök egy pszichiátriáról



Amikor 1995-ben a New York-i Finger Lakes körzetben található Willard Pszichiátriai Központ bezárta ajtajait, az egyik munkaerő csodálatos felfedezést tett.

Drámai képek a rézbányászok életéről

A tetőtérben bukkant rá 400 darab elhagyott bőröndre, amelyben olyan betegek legfontosabb dolgai, mesterségük kellékei voltak, akik soha többé nem hagyták el az intézetet. Jon Crispin fotós 2011-ben kezdte el dokumentálni ezt a gyűjteményt, amellyel betekintést enged azoknak az embereknek az életébe, akik nagy része soha sem került ki a pszichiátriáról.

Dmytre Z was a prolific artists.

0 Tovább
5678910
»

HTML


Reblog