Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gazdik, akik utánozzák kutyáik arckifejezéseit



Azt már tudjuk, hogy egy idő után minden kutya kicsit hasonlítani kezd a gazdájához, vagy fordítva. Most azonban egy olyan fotósorozatra bukkantunk, ahol a gazdik direkt próbálnak olyan arcokat vágni, amilyen a kedvencüké, és hihetetlen jól szórakoztunk!

Vigyázat! Cukiságözön alvó panda kölykökkel!

Önnek van kutyája? Ön is észrevette, hogy gyakran nagyon emberi arckifejezések tűnnek fel a pofiján? Próbálta már utánozni? Ha nem, akkor itt az idő, merítsen ihletet az alábbi képekből és álljon neki elkészíteni a fotókat, nem is sejti, milyen érdekes eredmény születik majd!

1 Tovább

Döbbenetes portrék állatokról



Állatokat fotózni nem egyszerű, főleg akkor nem, ha portrét készít az ember. Egyrészt nehéz velük dolgozni, mert nem feltétlenül csinálják azt, amire instruálja őket a fotós, másrészt olyan sok képet láttunk már állatokról, hogy nem könnyű megmutatni őket úgy, ahogy eddig más nem tette.

A biblia részletei emberi testen

Tim Flach brit fotósnak azonban ez így együtt sikerült. A fotós régóta foglalkozik a témával, és nem titkolt szándéka, hogy az állatok emberi gesztusait igyekszik megörökíteni. Az egyik mostani edinburghi kiállításának fantasztikus protréit nézhetik most meg, amelyeken a fenti szándék tökéletesen megvalósul.

0 Tovább

Nézzen másképp a fedél nélkül élőkre!



Aaron Draper kaliforniai homelesseket fotóz, fantasztikus, színes világba helyezve őket, úgy mutatva meg személyiségüket, amilyenek. "Underexposed" című sorozata hiánypótló és csodálatos, minden klisétől mentes.

Hordjon ön is brokkoli estélyit!

"Steinbeck volt rám hatással és arra, ahogyan a világot látom," meséli Draper a honlapján. A fotós szeretné, ha a hajléktalanokra emberként néznének, ezért is indította el projektjét. Amerikában 2014-ben 578,424 hajléktalant számoltak, közülük 177,373-an olyan életkörülmények között éltek, amelyek nem javasoltak emberek számára. Itthon is elindult egy otthontalanokat bemutató kezdeményezés, bár sokkal inkább az egyes emberek történetével foglalkozik, ha még nem ismeritek a Homeless of Budapestet, kövessétek őket a Facebookon!

0 Tovább

Emberi portrék állatokról



Vincent Musi a National Geographic fotósaként ledolgozott évek alatt egyetlen dolgot biztosan megtanult: "Nem mondhatod meg egy állatnak, hogy azt csinálja, amit te akarsz."

Apokaliptikus képek a Glastonbury után

A fotós évek óta állatokat fényképez, ráadásul valahogy úgy sikerül elkapnia őket, hogy egy-egy igazán erős, szinte már emberi kifejezést ragad meg belőlük, ami igazán elgondolkoztathatja a nézőt: mi is a különbség ember és állat között?

0 Tovább

HTML


Reblog