Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tegye tökéletessé a napját repülő mókusokkal!



Olyan nincs, hogy valaki ne szeretne bele azonnal ezekbe a repülő mókusokba. Egyszerűen csodálatosak, akármit is csinálnak, lenyűgözik az embert. Nézze csak meg a képeinket róluk!

Autószerelők híres festményeken

Az alábbi képeken Japánban és Európában található példányok láthatók. A repülő mókusok egyékbként nem képesek repülni, "csak" magukat nagy pontossággal kormányozva vitorláznak a levegőben. Az elrugaszkodás előtt felmérik a cél irányát és távolságát, majd szétterpesztett végtagokkal, kifeszülő bőrvitorlával elugranak és siklani kezdenek a fák között. Közvetlenül a landolás előtt felcsapják a farkukat, ezáltal testük gyakorlatilag függőleges helyzetbe kerül, és mind a négy mancsukkal megkapaszkodnak a fatörzsben. Bár nem alszanak téli álmot, napokig tartó szundikat iktatnak be.

0 Tovább

Látott már mókust esernyővel?



Max Ellis londoni fotós legújabb mániája, hogy esernyőt ad egy mókus kezébe és megörökíti, ami ezután történik. Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy miniatűr tárgyakat ad mókusoknak.

"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj"

Korábban fotózott már mókust tökkel és más eszközökkel, de - ahogy meséli - most igazán nehéz volt "rávenni" a mókust, hogy az esőben pózoljon neki egy mini esernyővel a kezében. Ahhoz, hogy a dolog tökéletesen működjön, napraforgó maggal csábítgatta az állatot és mogyoróvajjal kente be az esernyőt.

squirrel-umbrella-rain-squirrelisimo-max-ellis-5

0 Tovább

HTML


Reblog