Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így repülnek a kutyák



Jó, nem tudnak repülni a kutyák, de azt Julia Christe-nek köszönhetően tudjuk, hogyan néznek ki a levegőben. A fotós egyik sorozatában ugyanis akkor fotózta le őket, amikor a levegőben "tartózkodtak".

Képek egy meghallgatásról fekete macskáknak

Az nem derül ki, hogyan kerültek oda, valószínűleg feldobták őket, vagy talán egy trambulin segítségével sikerült ezeket a fotókat elkészíteni, de talán mindegy is. A lényeg, hogy elképesztő szépek a mozdulataik, a szőrük hullámzása és némelyiknek az arckifejezése is. Íme a projekt képei!

0 Tovább

Gazdik, akik utánozzák kutyáik arckifejezéseit



Azt már tudjuk, hogy egy idő után minden kutya kicsit hasonlítani kezd a gazdájához, vagy fordítva. Most azonban egy olyan fotósorozatra bukkantunk, ahol a gazdik direkt próbálnak olyan arcokat vágni, amilyen a kedvencüké, és hihetetlen jól szórakoztunk!

Vigyázat! Cukiságözön alvó panda kölykökkel!

Önnek van kutyája? Ön is észrevette, hogy gyakran nagyon emberi arckifejezések tűnnek fel a pofiján? Próbálta már utánozni? Ha nem, akkor itt az idő, merítsen ihletet az alábbi képekből és álljon neki elkészíteni a fotókat, nem is sejti, milyen érdekes eredmény születik majd!

1 Tovább

Végtelen cukiság - kutyák az irodában 



Tudta, hogy pénteken volt a nemzetközi Vidd a kutyádat a munkahelyedre nap? Lekésett róla? Nem baj, nézze meg fotókon, hogy érezték magukat a blökik!

Ezeket műtik ki belőlünk az orvosok

Ahogy az emberek is különfélék a munkahelyeken, úgy a kutyák is egészen másképpen viselkednek. Van, aki komolyan veszi, vannak, akik azonnal átveszik a főnök szerepét, és vannak, akik nagyon elfáradnak a kimerítő munkában.

0 Tovább

Kutyák csuromvizesen és szárazon



Mindannyian másképp nézünk ki, mikor kijövünk a zuhany alól, de a kutyákhoz képest ez semmi! Az állatfotós Serena Hodson legutóbbi projektjében ezt mutatja meg nekünk.

Macskák, akik kisajátították a babaházat

A Dry Dog Wet Dog elnevezésű projektben a legkülönfélébb fajtájú kutyákat láthatjuk vizesen és aztán szépen belőtt "frizurával". A hosszúszőrű egyedeknél tapasztalható az igazán nagy változás, de iszonyú cukik a rövidszőrű négylábúak is.

0 Tovább

HTML


Reblog