Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vigyázat! Cukiságözön alvó panda kölykökkel!



Nézze meg ezeket az elképesztően cuki, gyönyörű panda kölyköket. De most komolyan. Hagyjon abba mindent, amit éppen csinál és nézze meg őket. Azonnal könnyebbé és szebbé válik az élete. Csak nézze meg a képeket.

Jegesmedvék, akik virágmezőn lazáznak

Tíz imádnivaló újszülött pandát mutatott be múlt pénteken a China Conversation and Research Center for the Ciant Panda (CCRCGP). Ebben az évben eddig 21 óriáspanda született náluk, ami hatalmas rekordnak számít. Az alábbi képeken megcsodálhatja az újszülött pandákat és más pandakölyköket is, és előre szólunk, ha nincs egyedül, figyelmeztesse a munkatársait, mert az ilyen mennyiségű cukiság furcsa hangokat csalogat elő az emberből!

0 Tovább

Fotók egy kínai játékkészítő gyárból



20 000 játékkal fedte be a galéria falát Michael Wolf fotós, elkészítve ezzel következő kiállítása megkapó millőjét, amelyben egy kínai játékgyár mindennapjait mutatja be fotóin keresztül.

Sérült katonák magabiztos, szexi fotói

A "Real Toy Story", vagyis valódi Toy Story című kiállítás bemutatja, hogyan készülnek azok a játékok, amelyekkel az európai és amerikai gyerekek játszanak, hogy néz ki egy játékgyár, amely többmillió játékot készít egy évben, és milyenek azok az emberek, akik ezeket a játékokat az első mozdulattól az utolsóig összeállítják.

0 Tovább

Itt él együtt 40 000 szerzetes és apáca Kínában



Kevés csodálatosabb hely létezik a Földön, mint a Kínában található Sêrtar, ahol a világ legnagyobb buddhista iskoláját, a Larung Gar Buddhista Akadémiát találjuk.

Japán kincsek a lábak alatt

Az akadémiát 1980-ban alapították, és mára a városkában 40 000 szerzetes és apáca lakik, akik együtt élnek a tibetiekkel és igyekeznek megszokni a környék sajátosságait, miközben elmélyülnek a buddhista tanulmányaikban.

3 Tovább

Kínai családok minden értéke egy fotón



Ma Hongjie egy kínai fotós, aki 11 évet töltött el azzal, hogy dokumentálja a kínai családokat minden vagyontárgyukkal Kína legkülönbözőbb területein.

Így néznek ki ma az egykor volt Playboy nyuszik

A képeket a fotós egy kínai és angol nyelven írott albumban adja ki, amely a hónap végén kerül a boltokba A kínai emberek családi értékei címmel.

china-belongings-5.jpg

1 Tovább

HTML


Reblog