Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Autószerelők híres festményeken



Freddy Fabris amerikai fotós mindig is szerette volna leróni a tiszteletét a reneszánsz festők előtt, de egészen addig nem tudta, hogy tegye, amíg be nem toppant egy középnyugati autószerelőműhelybe. Szerencsére az ott dolgozók olyan inspirációt nyújtottak neki, amelyből egy fantasztikus sorozat született.

A norvég fjordok egy kajakból

A fotósorozatban ugyanis Freddy újragondolta a leghíresebb reneszánsz festményeket, és az autószerelőkkel életrekeltette azokat. Az eredmény pedig fantasztikus lett! "Festményeket lefordítani fotósként mindig is olyan kihívás volt, amit nagyon szerettem volna megcsinálni. Szerettem volna tiszteletben tartani a kinézetét és érzetét az eredeti daraboknak, de szükségszerű volt, hogy egy koncepcionális csavart hozzak a fotóimon, amely egy új réteget ad az eredeti művekhez." - mesélte a szerző. Nézzék meg, hogy sikerült!

0 Tovább

A norvég fjordok egy kajakból



Tomasz Furmanek, egy amatőr kajakos és fotós, aki 3 éve kezdett el fotózni a kajakjából. A célja, hogy megörökítse a norvég fjordok és tavak szépségét és egyensúlyát, és motiválja az embereket arra, hogy ellátogassanak azokra a tájakra, amiket fényképez. Nos, minket felcsigázott!

Így repülnek a kutyák

0 Tovább

Pszichedelikus építmények ételből



Sam Kaplan fotós egy olyan sorozatot készített, ami egyszerre indítja be a gyomrunkat és könnyezteti meg a szemünket: hétköznapi ételekből pszichedelikus formákat épített.

Rohamosztagosok szabadságon

A fotós különféle sütiket, cukrokat, teasüteményeket és szendvicseket használt a piramisok és gödrök létrehozásához. Ezeket az ehető finomságokat a színük és formájuk alapján katonás sorrendben állította egymás mellé, hogy létrehozza az építményeket.

0 Tovább

Döbbenetes portrék állatokról



Állatokat fotózni nem egyszerű, főleg akkor nem, ha portrét készít az ember. Egyrészt nehéz velük dolgozni, mert nem feltétlenül csinálják azt, amire instruálja őket a fotós, másrészt olyan sok képet láttunk már állatokról, hogy nem könnyű megmutatni őket úgy, ahogy eddig más nem tette.

A biblia részletei emberi testen

Tim Flach brit fotósnak azonban ez így együtt sikerült. A fotós régóta foglalkozik a témával, és nem titkolt szándéka, hogy az állatok emberi gesztusait igyekszik megörökíteni. Az egyik mostani edinburghi kiállításának fantasztikus protréit nézhetik most meg, amelyeken a fenti szándék tökéletesen megvalósul.

0 Tovább

2015 legjobb utazási fotói



Még tart a National Geographic 27. Utazási Fotóversenye, amelyre június 30-ig lehet nevezni a munkákat. Addig is íme 10 csodálatos kép, amelyek már a versenyre érkeztek.

Prostituáltak, akik éppen kuncsaftra várnak

Amatőr és profi fotósok is nevezhetnek a magazin versenyére, amelynek kategóriái a következők: Utazási portrék (Travel Portraits), Külső helyszínek (Outdoor Scenes), A hely érzete (Sense of Place) és Spontán pillanatok (Spontaneous Moments).

13

0 Tovább

HTML


Reblog