Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végtelen cukiság - kutyák az irodában 



Tudta, hogy pénteken volt a nemzetközi Vidd a kutyádat a munkahelyedre nap? Lekésett róla? Nem baj, nézze meg fotókon, hogy érezték magukat a blökik!

Ezeket műtik ki belőlünk az orvosok

Ahogy az emberek is különfélék a munkahelyeken, úgy a kutyák is egészen másképpen viselkednek. Van, aki komolyan veszi, vannak, akik azonnal átveszik a főnök szerepét, és vannak, akik nagyon elfáradnak a kimerítő munkában.

0 Tovább

Ezeket műtik ki belőlünk az orvosok



Nem szeretjük a betegségeket. Nem szeretünk szembenézni velük, és amit a leginkább nem szeretünk, megnézni testünk azon részeit, amelyek a betegséget okozták, vagy amelyeket a betegség eredményeként eltávolítottak belőlünk.

Designer ruhák felhőből és épületekből

Maija Tammi "Eltávolítottak" fotósorozatában azonban szembesít minket azzal, mik azok, amik egy-egy műtét során kikerülnek a testünkből. A sorozat ezeket a dolgokat, daganatokat, darabokat, olykor testrészeket egyfajta csendéletként mutatja be a nézőknek. A fotós terve az volt, hogy a leggyakoribb betegségek okozóit és következményeit örökíti meg pár perccel a műtét után.

4 Tovább

Designer ruhák felhőből és épületekből



Shamekh Bluwi egy építész- és divatillusztrátor a jordániai Ammanból, aki csodálatos, papírból kivágott modelleken keresztül készít ruhaterveket, amelyek végül olyanokká válnak, mint a háttér, ami elé tartja őket.

Így is lehet dubajozni!

Amellett, hogy ezek a kis ötletek csodálatosan vannak megrajzolva és önmagukban is szépek, akár tökéletes isnpirációkká válhatnak a jövő divattervezőinek, hiszen bármi elé is tartják őket, láthatják, mi az, ami igazán jól mutat ruhaként, milyen minta megy jól egy szoknyára vagy milyen színek passzolnak egy koktélruha esetén.

0 Tovább

Így is lehet dubajozni!



A földön állva, a sivatag közepén egyszerűen lélegzetelállító Dubai felhőkarcolóinak látványa. De ha a levegőből nézzük ezeket a felhőkön áthatoló, csodálatos épületeket, még lenyűgözőbbek.

Ezek a fák mindenkinél öregebbek

Daniel Cheong fotós a "Dubai-i köd" elnevezésű sorozatában felmászott az épületek tetejére és olyan helyeket keresett, ahonnan fotózva tökéletesen meg tudja mutatni a ködön átkandikáló felhőkarcolók tetejét. A fotós a Digital Blending technikát használta, ami annyit jelent, hogy a többszörös exponálást manuláisan keverte, míg el nem érte a legdinamikusabb eredményt.

daniel cheong

0 Tovább

A történelem ikonikus fotói John Malkovich-csal



A Malkovich, Malkovich, Malkovich: Tisztelgés a fotózás mestereinek projektben a legendás portréfotós Sandro Miller régi barátjával, John Malkovich-csak dolgozott együtt, hogy reprodukálja napjaink ikonikus fotóit.

Látott már falevélből készült szobrot? Most fog!

Miller 120 portrét készített összesen, ezekből láthatnak most egy válogatást galériánkban. Olyan legendákat formáz meg rajtuk Malkovich, mint Marilyn Monroe, Salvador Dali vagy éppen Alfred Hitchcock. Az ötlet egyébként 2 évvel ezelőtt született meg a fotósban, amikor észrevette, hogy a színész nagyon emékeztet Truman Capote-ra. Végül két üveg bor után, és számtalan ötlettől felpörögve a Malkovich kérdés nélkül mondott igent a sorozatra.

Sandro_Miller_06

0 Tovább

HTML


Reblog