Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döbbenetes portrék állatokról



Állatokat fotózni nem egyszerű, főleg akkor nem, ha portrét készít az ember. Egyrészt nehéz velük dolgozni, mert nem feltétlenül csinálják azt, amire instruálja őket a fotós, másrészt olyan sok képet láttunk már állatokról, hogy nem könnyű megmutatni őket úgy, ahogy eddig más nem tette.

A biblia részletei emberi testen

Tim Flach brit fotósnak azonban ez így együtt sikerült. A fotós régóta foglalkozik a témával, és nem titkolt szándéka, hogy az állatok emberi gesztusait igyekszik megörökíteni. Az egyik mostani edinburghi kiállításának fantasztikus protréit nézhetik most meg, amelyeken a fenti szándék tökéletesen megvalósul.

0 Tovább

Ilyenek leszünk öregen



Anastasia Potter fotósnak egy napon a 101 éves modellje azt mondta, hogy csak akkor fotózhatja le őt, ha nem lesz felismerhető a képen. A fotós azóta beleszeretett az idős korú alanyok részleteinek megörökítésébe.

2015 legjobb utazási fotói

Anastasia projektjének a neve Centenarians, hiszen 100 év fölötti emberekről készít nagyon intim és meghitt felvételeket. A tovább gombra kattintva megnézhetnek pár csodálatos képet a munkáiból.

Anatasia_Pottinger_02

3 Tovább

Életre kelt a tarot kártya a gettóban



Lenyűgöző a fotósok kreativitása. Amikor már azt hiszed, mindent láttál és nem lehet új dolgokkal meglepni, akkor olyan képekkel találkozol, amelyektől eldobod az agyadat.

Kakast ilyen szépnek még nem látott!

Ez történt velünk a Gettó Tarot koncepciót látva is. Alice Smeets fotós pár haitii művésszel karöltve lefotózta a klasszikus tarot kártya lapjait modern környezetben és az eredmény csodálatos. A gettó és a művészi elképzelések valahogy tökéletesen hozzák azt a misztikus közeget, amely a tarot sajátja. Kattintsanak a galériáért!

The Ghetto Tarot by Alice Smeets on 500px

0 Tovább

HTML


Reblog