Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így néznének ki a városok csillagfényben



Thierry Cohen francia művész Villes éteintes (Darkened Cities) című sorozatában a fényszennyezettségre hívja fel a figyelmet azzal, hogy a világ legnagyobb városainak híres helyeit úgy mutatja meg nekünk, hogy kizárólag a csillagok és az éjszakai égbolt világítja meg azokat.

Így rázzák a macskák!

A fotói pont annyira hihetetlenek és lehetetlenek, mint amennyire gyönyörűek. A sötét, városi tájképek és a vibráló csillagok két kép összehangolásával tűnnek fel egyetlen beállításon, és hoznak létre egy lenyűgöző, lélegzetelállító világot.

0 Tovább

Így rázzák a macskák!



Carli Davidson egy 34 éves állatvédő és fotós az oregoni Portlandből. Legutóbbi projektjében, ami a "Shake cats" nevet viseli, több mint 60 macskát örökített meg - legtöbbjük megmentett -, a fésülésük vagy simogatásuk utáni fejrázás közben.

Sosem látott képek Hongkong felhőkarcolóiról

0 Tovább

Sosem látott képek Hongkong felhőkarcolóiról



Az ausztrál fotós, Peter Stewart "Stacked" című sorozata lélegzetelállító fotókon mutatja be a világ egyik legtöbb felhőkarcolójával büszkélkedő "város", Hongkong égbenyúló épületeit.

Tegye tökéletessé a napját repülő mókusokkal!

Stewart különböző szintekről készítette a fotóit és hipnotikus eredményt ért el. Egyes képei tényleg olyanok, akár a mandalák, teljesen megbabonázzák a nézőt. Az biztos, hogy ilyen szögből, ilyen tisztán és érdekesen még nem láttuk ezeket az épületeket. Szédületes élmény végignézni a sorozatot.

1 Tovább

A norvég fjordok egy kajakból



Tomasz Furmanek, egy amatőr kajakos és fotós, aki 3 éve kezdett el fotózni a kajakjából. A célja, hogy megörökítse a norvég fjordok és tavak szépségét és egyensúlyát, és motiválja az embereket arra, hogy ellátogassanak azokra a tájakra, amiket fényképez. Nos, minket felcsigázott!

Így repülnek a kutyák

0 Tovább

Így repülnek a kutyák



Jó, nem tudnak repülni a kutyák, de azt Julia Christe-nek köszönhetően tudjuk, hogyan néznek ki a levegőben. A fotós egyik sorozatában ugyanis akkor fotózta le őket, amikor a levegőben "tartózkodtak".

Képek egy meghallgatásról fekete macskáknak

Az nem derül ki, hogyan kerültek oda, valószínűleg feldobták őket, vagy talán egy trambulin segítségével sikerült ezeket a fotókat elkészíteni, de talán mindegy is. A lényeg, hogy elképesztő szépek a mozdulataik, a szőrük hullámzása és némelyiknek az arckifejezése is. Íme a projekt képei!

0 Tovább
«
12

HTML


Reblog