Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hordjon ön is brokkoli estélyit!



Bár Gretchen Roehrs már nem gyermek, továbbra is jól elszórakoztatja magát és minket is, mégpedig azzal, hogy élelmiszerekkel készít kreatív ruhakombinációkat. Instagram oldalán nap mint nap posztolja legújabb ötleteit, és sokszor egészen hordhatónak tűnnek a kompozíciók.

Már megint macskák, ráadásul mosolyognak!

Csak azt sajnáljuk, hogy nem létezik még ember méretű banán vagy nincs olyan kelkáposzta, aminek egy leveléből kijönne egész egész szoknya, ugyanis ezek az ötletek isteniek! Egyelőre nem tudjuk eldönteni, melyik a kedvencünk, de az biztos, hogy mindegyik szuperhelyes!

0 Tovább

Designer ruhák felhőből és épületekből



Shamekh Bluwi egy építész- és divatillusztrátor a jordániai Ammanból, aki csodálatos, papírból kivágott modelleken keresztül készít ruhaterveket, amelyek végül olyanokká válnak, mint a háttér, ami elé tartja őket.

Így is lehet dubajozni!

Amellett, hogy ezek a kis ötletek csodálatosan vannak megrajzolva és önmagukban is szépek, akár tökéletes isnpirációkká válhatnak a jövő divattervezőinek, hiszen bármi elé is tartják őket, láthatják, mi az, ami igazán jól mutat ruhaként, milyen minta megy jól egy szoknyára vagy milyen színek passzolnak egy koktélruha esetén.

0 Tovább

A 70-es évek férfi divatjának legnagyobb tévedései



Olyan, mintha a 70-es évek egy másik bolygón játszódott volna. Legalábbis az alábbi férfi divatmagazinok képei alapján nem hihetünk mást, ez nem az a világ, ahol ma élünk.

Így bulizott a szüleink generációja

A 70-es években a poliészter és kötött cuccok jöttek divatba, az előbbi azért, mert nem kellett vasalni, az utóbbi a fene tudja, hogy miért. Nézze meg galériánkban az övvel egybekötött pulcsikat, a poliészter férfi bodykat és még egyéb hasonló ízlésficamot, korabeli környezetben. Garantáltan nem fog tudni aludni!

1970s Men’s Fashion

3 Tovább

HTML


Reblog