Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így rázzák a macskák!



Carli Davidson egy 34 éves állatvédő és fotós az oregoni Portlandből. Legutóbbi projektjében, ami a "Shake cats" nevet viseli, több mint 60 macskát örökített meg - legtöbbjük megmentett -, a fésülésük vagy simogatásuk utáni fejrázás közben.

Sosem látott képek Hongkong felhőkarcolóiról

0 Tovább

Már megint macskák, ráadásul mosolyognak!



Szeretnénk ezt a hetet jól indítani, hétfő ide vagy oda, legalább pár percig vonatkoztassunk el a hétkezdő nap kellemetlenségeitől. Jöjjenek a mosolygó macskák, akik biztosan eltüntetik a fejünkből pár percre a gondokat.

Festmények kávéból a terítőn

A lapozás után semmi más nem vár Önre, csak cuki macskák, akik mosolyognak. Vagy ha nem is mosolyognak, egészen úgy néznek ki, mintha mosolyognának. Semmi több, pont annyi, amennyit ígér. A tökéletes hétfői tartalom!

0 Tovább

Indítsa a hetet zavarbaejtően üldögélő macskákkal!



A hétfő mindig rossz, a macskák viszont mindig jók. Ha valamit, ezt már régen megtanultuk. Így tehát egyetlen egy ötletünk van arra, hogyan dobjuk fel a kánikulában a hét első munkanapját: nézegessen zavarbaejtő pózban üldögélő macskákat! Ugye, hogy sokkal jobb?

De hogy alszanak a kenguruk? Hát így!

Íme tehát jó sok furcsán üldögélő macska, Ön csak dőljön hátra és kapcsoljon ki mindent pár percre, engedje el az emailjeit és a telefonokat, a színpadon a világ legfurcsább lényei: a macskák.

1 Tovább

Macskák, akik kisajátították a babaházat



Oké, az a nevük, hogy babaház, de ki mondja, hogy csak Barbie és Ken lakhat bennük?

Cuki nagymama + cuki cica = tökéletesség

Ilyen az, amikor a macskák uralmuk alá vonják a babaházakat, egy furcsa világ, amelyben minden kiscica egyfajta szuperméretű lénnyé változik.

0 Tovább

HTML


Reblog