Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döbbenetes portrék állatokról



Állatokat fotózni nem egyszerű, főleg akkor nem, ha portrét készít az ember. Egyrészt nehéz velük dolgozni, mert nem feltétlenül csinálják azt, amire instruálja őket a fotós, másrészt olyan sok képet láttunk már állatokról, hogy nem könnyű megmutatni őket úgy, ahogy eddig más nem tette.

A biblia részletei emberi testen

Tim Flach brit fotósnak azonban ez így együtt sikerült. A fotós régóta foglalkozik a témával, és nem titkolt szándéka, hogy az állatok emberi gesztusait igyekszik megörökíteni. Az egyik mostani edinburghi kiállításának fantasztikus protréit nézhetik most meg, amelyeken a fenti szándék tökéletesen megvalósul.

0 Tovább

Az állatoknál egy dolog lenyűgözőbb: rengeteg állat!



A tömeg egyszerre lehet félelmetes és gyönyörű. Az alábbi képeken csodálatos állatokat láthatnak nagy csoportokban, lenyűgöző színek és dinamikák, fantasztikus fotókon.

Indítsa a hetet zavarbaejtően üldögélő macskákkal!

Vannak, akik vándorolnak, de vannak akik csak nagy létszámú csoportokban szeretnek éldegélni - egy a fontos, lenyűgözőek. Hihetetlen színek, hihetetlen vonalak, fantasztikus élőlények. Nézze meg őket a tovább gombra kattintva!

0 Tovább

Emberi portrék állatokról



Vincent Musi a National Geographic fotósaként ledolgozott évek alatt egyetlen dolgot biztosan megtanult: "Nem mondhatod meg egy állatnak, hogy azt csinálja, amit te akarsz."

Apokaliptikus képek a Glastonbury után

A fotós évek óta állatokat fényképez, ráadásul valahogy úgy sikerül elkapnia őket, hogy egy-egy igazán erős, szinte már emberi kifejezést ragad meg belőlük, ami igazán elgondolkoztathatja a nézőt: mi is a különbség ember és állat között?

0 Tovább

HTML


Reblog